Vuosi toimitusjohtajan silmin

decorative-image

Reilu vuosi on vierähtänyt siitä hetkestä, kun Koud aloitti matkansa kohti uusia saavutuksia. Matka, joka on vienyt meidät viiden koudarin tiimistä jo viidentoista innovatiivisen tekijän joukkoon.

Kasvun peruskivi asetettiin, kun Olli Ikonen liittyi joukkoomme tammikuussa 2023. Ollin myötä olemme hioneet visiotamme uuteen uskoon, luoden pohjan, jolle rakentaa tulevaisuutta. Jokainen rekrytoitu koudari on tuonut oman ainutlaatuisen panoksensa matkaamme, vahvistaen joukkoamme askeleittain. Iso kiitos Ollille asiakkuuksien ja rekrytointien hoitamisesta mallikkaasti!

Ilman asiakkuuksia mikään tästä ei olisi mahdollista. Viime vuonna toimintaamme liittyi useita uusia asiakkaita, mikä on todiste siitä, että olemme oikealla tiellä. Erityiskiitokset kuuluvat kuitenkin Golf GameBookille, pitkäaikaiselle kumppanillemme, jonka kanssa tehty yhteistyömme on mahdollistanut kasvumme.

Samanaikaisesti olemme uudistaneet Koudin ilmeen, joka nyt entistäkin paremmin kuvastaa ydinarvojamme: tehokkuutta, ympäristötietoisuutta ja uudistusmielisyyttä. Koudin uudet verkkosivut heijastavat nyt kirkkaasti fokustamme, jossa Go-kieli on keskiössä.

Yksi viimeisimmistä lisistä meidän koudareiden joukkoon on Laura Lehtinen, jonka rooli HR:na on osoittautunut arvokkaaksi lisäksi Koudin porukkaan näinkin lyhyessä ajassa. Hän on auttanut meitä vahvistamaan sisäistä kulttuuriamme ja työhyvinvointiamme, mikä on elintärkeää kasvumme kannalta.

Syvä kiitollisuuteni kuuluu koko tiimillemme ja asiakkaillemme. Teidän panoksenne, sitoutumisenne ja luottamuksenne visioomme ovat olleet matkamme peruskiviä. Jatkakaamme yhdessä eteenpäin, kohti uusia haasteita ja unelmia, säilyttäen Koudin leppoisan, joustavan ja ennakkoluulottoman hengen.

Koud – Go:n koti, missä koodaus on intohimo.

Tuomo Stamblewski
Toimitusjohtaja

Blogit
© Koud 2024