Koudin odotettu brändiuudistus on täällä!

decorative-image

Koud on kasvanut jokaisella mahdollisella mittarilla hyvin nopealla tahdilla, ja samassa vauhdissa halusimme myös päivittää ilmettämme suuntaan, joka henkii Koud Oy:n ystävällisiä arvoja ja tekemisen korkeaa laatua. 

Koudin brändi-ilme on uudistunut. Sen myötä meillä on myös uudet verkkosivut, joilta löydät entistä paremmin tietoa tarjoamistamme ohjelmistopalveluista sekä timantinkovasta Go-kielen osaamisestamme.

Golang-ratkaisut ovat koko ajan tärkeämmässä roolissa palvelutarjonnassamme. Meihin kannattaa joka tapauksessa olla yhteydessä aina, kun on tarvetta tehokkaammille, optimoiduille ohjelmistoratkaisuille.

Vaikka olemme äärimmäisen kovan teknisen osaamisen talo, niin palveluitamme ulospäin myyvänä asiantuntijatalona ymmärrämme varsin hyvin sen, että kun sukelletaan alakohtaisen erikoistumisen syvään päätyyn, kannattaa kääntyä alaan vihkiytyneiden ammattilaisten puoleen. Valitsimme tähän tärkeään tehtävään kumppaniksemme myös täällä Tampereella vaikuttavan Creative Cruen. Yhdessä heidän kanssaan pohdiskelimme Koud Oy:n missiota, visiota, strategiaa ja arvoja. Unohtamatta meidän tarinaamme ja visuaalista ilmettämme. Prosessissa meni vähän odotettua kauemmin, mutta nyt se on vihdoinkin täällä, eikä huikealta näyttävä lopputulos todellakaan jätä kylmäksi!

Nyt kelpaa taas lähteä paukuttelemaan Koudin värisiä henkseleitä kylille ja myymään meidän erinomaisia Golang konkareitamme. Eli eri tapahtumissa kannattaa nyt kiinnittää huomiota tummaan turkoosiin, metsänvihreään ja kullan satunnaiseen välkkeeseen. 

Jos olet puolestasi kiinnostunut urasta koudarina, löydät täältä tietoa myös Koudilla työskentelemisestä ja työpaikan hakemisesta.

Kun Koud on Go, se on menoa. Hyvää menoa.

Uutiset
© Koud 2024